sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hmm...

Pitänee tänne tulla päivittämään jotain, edellinen postaus tuolta joulukuulta näemmä. Remontit meillä seisahtuneet sitten viime lokakuun. Eipä tässä ihmeempiä ole tapahtunut. Usko remontointiin on kyllä alkanut rakoilla aika pahasti...tosin johtuu kyllä ihan taloustilanteestakin.

Nyt olisi hyvä aika laittaa paperille ja miksei tänne blogiinki kaikki suunnitelmat, mitä pitäisi talolle tehdä ja miten haluttais et ne sitten aikanaan tehtäis, ja mitä ne ennenkaikkea sitten maksaa kaikkinensa. On tämä lapsiperheen arki kolmen lapsen kanssa kotona ihan työntäyteistä ihan ilman remonttejakin...mieskin kun tulee kotiin vasta kuuden maissa arkisin. Ei siinä ihmeitä remontoida, kun puukeskuslämmityskin vie talvisaikaan sitä kallista remonttiaikaa.

No onneksi meillä ei ole minnekään kiire, eikä näillä näkymin olla taloa myymässäkään. Saanpahan rauhassa sitten suunnitella ja miettiä mikä olis hyvä mihinkin tehdä. Takka, sauna, kodinhoitohuone ja kunnon vaate- ja varastosäilytystilat olis hyvä taloon saada. Tästä kait on hyvä jatkaa suunnitelmia....Kuvassa ruokailuhuoneen tapettia. Ruokailuhuonetta en ole täällä varsinaisesti esitelly, huone toimii lähinnä lasten piirustelu ja meikäläisen tietokonehuoneena tällä hetkellä. Tulevaisuudessa tähän huoneeseen pitäisi se takka saada laitettua. Harmittaa kun en ole oppinut käyttämään uutta kameraa vielä, ja kaikki kuvat on ihan epätarkkoja ja väärin valotettuja....tarvinnee jatkaa harjoittelua....Alimmassa kuvassa tapetti tytön takana on lähinnä oikeeta sävyä ja valotus ok. Vielä kun saatais tuo muovimatto veks ja tilalle ihan vaalea maalattu tai vahattu puulattia...ni jo alkais ilme raikastua.








1 kommentti:

stiina kirjoitti...

Onhan siinä odottelussa hyvä puoli just se, että voi rauhassa miettiä mitä ja miten tekee niin ei ainakaan tule hätiköityjä ratkaisuja :) Jyväskylästä, stintti