tiistai 1. toukokuuta 2012

Keittiö ennen ja jälkeen pinnat maalattuna

Hyvää vappua vaan!! :) Osaanpa kirjoittaa ainakin kirjoitusvirheitä..noista aikaisemmista teksteistä huomioitua. No mutta ajattelin laittaa nyt kuvia keittiöstä taloa ostettaessa ja miltä se näyttää juuri nyt. Täydellistä uutta unelmien keittiötä ei vielä ole. Eikä ollut nyt tarkoituskaan laittaa kaikkia uusiksi sillä talossa on niin monta muutakin suurta rahareikää. Pintaa on kuitenkin nyt "siloteltu" ja uusittu mm. maalein ja tapetein. Kodinkoneetkin piti laittaa vaihtoon. Hellassa toimi 1 levy kun muutimme sisään ja tiskikone sanoi itsensä irti joulukuussa.
                                                                 
                                     (Kaikki kuvat ovat omiani, joten ethän kopioi ilman lupaani)



Keittiö ostohetkellä: Yleisilme sekoitus menneiltä vuosikymmeniltä. Jääkaappikin oli armottoman pieni ja pakastintahan ei ollutkaan. Muovimaton kauneus ei hivellyt minun silmääni :)


             





Keittiö tänään: Keittiökaapit olivat niin hyväkuntoiset että näimme turhaksi repiä pois ja ostaa uutta tilalle kun maalaamalla sai kuitenkin ihan hyvät. Ulkoneva peililista ovessa ei ole makuuni mutta silmä on jo tottunut ja kelpaa hyvin.Vetimet on hankittu Biltemasta ja vanhat kaakelit pestiin hyvin ja maalatttiin kaakelimaalilla. Aika näyttää kuinka kestävää tavaraa tuo sitten on. Työtasojen päällä on "valemarmoria" kontaktimuovipintana niin kauan kunnes saadaan puiset työtasot laitettua.

 Karmivan muovimaton alta löytyi lähes tuoreelta puulta tuoksuva ponttilautalattia. Aivan ihana maalattuna. RAKASTAN suuresti..vaikkei ehkä keittiössä kovin käytännöllinen.. Pikkujääkaapin tilalle löysimme vähän reilun metrin levyisen jääkaappipakastin yhdistelmän. Vanhaa kylmäkaappirakennelmaa jouduttiin vähän purkamaan ja yllä olevat hyllyt kaipaavat vielä ovia ja muuta viimeistelyä.Lasten askartelut koristavat tänään jääkaappia :)



Ei kommentteja: