maanantai 21. toukokuuta 2012

Tapettipohdintoja

Kyllä olen maailman vaikein ihminen valitsemaan tapettia. Helpointa olis vetää vain maalit seinään...muttakun. Meillä on 60-luvun rintamamietyyppinen talo, eikä täällä ennestäänkään ole juurikaan maalattuja seinäpintoja. Hmm lapsiperheessä tuotanuin tullut huomattua, että nuo tapetit, jotka laitettiin lasten- ja meidän makkariin on jo saaneet ikäviä piirustusjälkiä ja revittyjä kaistaleita...jo nyt hitsivieköön! Viime kesänä tapetoitiin !!!

Asia on kuitenkin myös niin, että en välttämättä haluais vinyylipintaisia tapetteja laittaa. Sitäpaitsi paperitapetti on hengittävää ja sitoo ja luovuttaa huoneilman kostetutta. Kuitutapetti on helppo laittaa ( nonwowen) ja sopisi myös, sillä useimmatei ainakaan näytä/tunnu ns. vinyylimäisiltä

(Kaikki kuvat ovat omiani, joten ethän kopioi ilman lupaani)







Olohuoneesta aloitettu tapetin repimistä...ei pitäny noin paljon repiä, muttakun vähä lähti haltexia myöten ni ajattelin sitten antaa mennä. Laitetaan kuitenkin tasoitetapetti alle. Kullankeltainen vanha tapettitalon tapetti sinällään oli ihan kaunis...noin kuin silmä oli ehtinyt puolen vuoden asumisen jälkeen tottua, mutta ei ehkä kuitenkaan minua. 




Ei kommentteja: