sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kas vain..

on blogissa kohta käynyt 1000 vierailijaa. Olisi kiva jos joku joskus kommentoisi jotain kun kerran blogissani käy. Te kaikki tutut ja tuntemattomammatkin :)

Ompas taas aikaa vierähtänyt, ulkona alkaa kylmetä ja pian talvi tekee tuloaan. Päivitän tänne pian remonttijuttuja. Oluhuonetta ollaan nyt tapetoitu ja ruokailuhuone seuraavana vaiheessa. Tapettivalinnoista tuli sitten mielekiintoisia, niinkin paljon kuin minulla olikin niitä vaihtoehtoja seinien väreiksi ja kuvioiksi. Mutta niistä enemmän myöhemmin.

Tässä kuitenkin kolme ideakollaasia alakerran sisustuksesta. Ensimmäisessä ideakuvia mahdollisimman vaaleasta sisustuksesta, jossa näkyy vanhan talon henki. Huom. valkokäsitellyt puulattiat ovat kovasti mieleeni. Toisessa kollaasissa mietin tumman ja valkoisen lattian eroja. Kolmannessa puolestaan olen kokeillut valokuvien päälle, miltä näyttäisi harmaan ja beigen yleisilmeellä sisustettu koti.

Kotimme sisustukseen tulee paljon piirteitä näistä kuvista, näyttäisi kuitenkin siltä että sisustystyylistä on tulossa hyvin vaalea, se sisältää pastellisävyjä, vähän rosoa ja romantiikkaa ja talon henkistä sisutustyyliä..tehosteena puun eri sävyjä ja tummaa harmaata. Mutta jatkossa lisää ja oikeita kuvia huoneista...
















2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Kivannäköistä tulee. Kiva blogi sulla :)
hene

Annamaija kirjoitti...

Kiitos. Blogin laitoin alunperin siks että saa hyvin tallennettua tänne kaikkia remonttijuttuja. Siinä sivussa sitten kaikkee muutakin pientä :)