keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tapetteja tapettien alla..

Olohuoneenseen valikoitui Sandudin uusi tapetti mallistosta White and Grey. Empä olis uskonu laittavani kukkatapettia, mutta niin vaan laitoin. Pinta on täydellisen täynnä kuviota ja kukkakuvio on hieman koholla, joten näyttää kuin tapetissa olisi tummempaa ja vaaleampaa sävyä. Väri on mielestäni harmaanbeige, aavistus punertavaa sävyä seassa.


Tämä malli siis vaikutti myös viereisen ruokailuhuoneen tapettivalintaan, jotka nyt sitten on tilattu Tapettitalosta. Jännityksellä odottelen täällä että päästään tapetoimaan ja näkemään lopputulos. Malli on sama olohuoneessa aiemmin ollut Biedermeier tapetti, nyt tosin harmaan punertavana. Minusta on kiva sillä talon tyyli tuntuu pysyvän samantyylisenä, mitä se on tässä vuosien saatossa ollut. Ei niinkään sitä 60-luvun tyyliä vaan vanhempaa ja hienostuneempaa. Biedermeier tulee yhdelle seinälle ja tapetin seuraksi muille seinille tulee ohutraitainen tapetti




Tässä myös kuvia vanhoista tapeteista, joita löytyi useimpien tapettikerrosten alta. Olisko ainakin 5 kerrosta ollut päällekäin molemmissa huoneissa.




2 kommenttia:

stiina kirjoitti...

Näyttää kivalta! Mukava seurata tätä opiskelujen välissä. Ihailen sun ideoita :) -stine

Annamaija kirjoitti...

Kiitos stine :) tsemppiä sinne opiskeluun !!