tiistai 26. maaliskuuta 2013

Jo alkais riittää toi eteisremontti...





 Eteinen on edelleen valmistumassa, onhan se tässä ollutkin viimeisen kuukauden työn alla. Vaikka totuushan on että remontti on edennyt ihan muutamana iltana viikossa ja lauantaisin, eli ei pävissä niin monta...mutta kuukauden päivät on ainakin kaikki ollut enemmän tai vähemmän epäjärjestyksessä...alkaa vissii jo vähän uuvuttaa?!

Tapettitalon Lukko tapetti olis ollu ihan nappivalinta tohon eteiseen, mutten taas korkeista hinnoista johtuen raskinut sitä ostaa. Kymmenien tapettimallien jälkeen tuskastuin, kun enhän minä nyt sitten löytänyt mistään sitä vastaavanlaista tapettia huokeammalla.Niimpä minussa heräsi taas halvalla helpommin ihminen ja hain Hartmannilta vuosi sitten katsomaani laadukasta mustaa tapettia 5,- rullahintaan ja teimme siitä erittäin voimakkaan tehosteseinän eteiseen.  Tuossa kuvassa kuvio näyttää vielä liian isolta. Laitan sitten valmiin kuvan niin siitä hahmottaa paremmin.Muut seinät maalataan harmahtavalla maalarinvalkoisella.

Nyt täytyy vaan hommata vielä eteiskaappi ja panostaa vähän valoihin, sekä maalata nuo beigen kukertavat vanhat laakaväliovet valkoisella. Kuviin olen kokeillut miltä se ruutulattia keittiössä näyttäis eteisestä katsottuna. Tuota mustaa liitutauluseinää ei myöskään vielä ole, kun vähän arveluttaa vielä ettei vaan tule sitten liian pimeää eteistä kun ikkunoitahan tässä huoneessa ei ole, vaan valo tulee huoneiden oviaukoista ja lampuista. No mutta jokatapausessa remonttii valmistuu tai ei niin...pitäs päästä pian viettään pääsiäistä....täytynee ainakin suorittaa jonkinasteinen välisiivous.








Ei kommentteja: